Termékeink

MAGIC LEAVES Mosókendők

Fedezd fel a mosás igazán kényelmes módját a pehelykönnyű mosókendőkkel! Egy darab vízben oldódó kendő gondoskodik a ruhák tisztaságáról. Az ultrakönnyű és kompakt formátum könnyen szállítható, könnyen tárolható és minimalizálja a csomagolóanyag hulladékot és a karbonlábnyomot.

Mosás

A Dr. Beckmann mosás specialista termékeinek köszönhetően ruhái frissek és patyolat tiszták lesznek.

Háztartási gép tisztítás

A Dr. Beckmann háztartási gép tisztító termékei eltávolítják a készülékekről a szennyeződéseket, lerakódásokat és a kellemetlen szagokat is.

Felülettisztítás

Sok felület speciális tisztítást és ápolást igényel. A Dr. Beckmann felülettisztító termékei alaposan, ugyanakkor kíméletesen tartják tisztán még az érzékeny felületeket is.

Gyakori kérdések

Hány fajta folt létezik?

A foltokat 4 különböző kategóriába sorolhatjuk:

  • zsírfoltok (pl. étkezési olaj és krém)
  • fehérje alapú foltok (pl. vér és tej)
  • fehéríthető foltok (pl. gyümölcslé, kávé, vörösbor, tea, penész stb.)
  • pigment foltok (pl. tinta, filctoll, vízfesték, rúzs, zsír, föld, smink stb.)

Ezeken felül vannak még összetettebb foltok, mint például a rozsdafolt. Ez egy úgynevezett keverék folt, ami azt jelenti, hogy különböző folttípusokból tevődik össze.

Képtelen vagyok eltávolítani bizonyos szagokat a textíliákból! Mit tegyek?

Az olyan hétköznapi szagok, mint például izzadság, zsír, nikotin, vizelet gyakran beleivódnak a ruhák szöveteibe többszöri mosás ellenére is. Az ilyen kellemetlen, makacs szagoktól hétköznapi mosószerekkel szinte lehetetlen teljesen megszabadulni. Viszont hála a Dr. Beckmann Szageltávolítónak a kellemetlen szagoknak többé esélye sincs! A szabadalmaztatott összetevőknek köszönhetően hatékonyan és megbízhatóan távolítja el a bosszantó szagokat.  A kapszulákban található friss illatmolekulák pedig gondoskodnak arról, hogy az újonnan kialakuló szagoknak esélyük se legyen megmaradni a ruhán.

Hogyan tudom megmenteni az elszíneződött ruhákat?

A ruhákat mosás előtt mindig szortírozi kell színek szerint, hacsak nem használja a Dr. Beckmann Színvédő kendőit. De hogyan tudja megmenteni elszíneződött ruhadarabjait utólag? Ezen csak a Mosásmentő tud igazán segíteni. A különleges összetevőknek köszönhetően eltünteti az elszíneződéseket, visszaállítja a textíliák eredeti színét. Használat előtt figyelmesen olvassa el a termék használati útmutatóját, hogy az eredmény 100%-ban sikeres legyen! 

Miért van rossz szaga a mosógépemnek?

Néha nemcsak a mosógép áraszt magából kellemetlen szagokat, hanem a frissen mosott ruhák is. A szagok a mosógép belsejében keletkeznek akkor, ha gyakran mos alacsony hőmérsékleten. Ilyenkor ugyanis a nedvesség miatt elszaporodnak a mikroorganizmusok, amelyek az alacsony hőmérsékletű mosások miatt nem pusztulnak el. A Dr. Beckmann Mosógép tisztító por rendszeres használatával mosógépe higénikus és tiszta lesz, megelőzi a kellemetlen szagok kialakulását. Így biztos lehet benne, hogy frissen mosott ruhái mindig tiszták és jó illatúak lesznek!