Rólunk

A Dr. Beckmann termékeket gyártó cég

A delta pronatura egyike a független közepes méretű vállalatoknak Németországban, amely márkás termékeket forgalmaz. A céget a család harmadik generációja, Gerhard Krauss, Heiner Beckmann, és 2016 óta a negyedik generációt képviselve, Nils Beckmann vezeti. A cég a Dr. Beckmann és Bullrich márkákat gyártja és forgalmazza, a Blistex és Bi-oil márkákat pedig Németroszágban és Ausztriában is forgalmazzák, ezzel a delta pronatura széles piaci pozíciót épített fel magának.

Tények és adatok

0+termék
0+országban
0+nemzetközi helyszín
0+munkavállaló
0+év tapasztalat
0+eladott termék 2020-ban

A Dr. Beckmann története

1934

A delta pronatura és a Dr. Beckmann története is 1934-ben, egy berlini gyógyszertárban indult. A sikersztori azonban a korai 70-es években kezdődött Neu-Isenburgban.

1971

A Folt Ördögök átvétele után a cég átalakította a mosási és takarítási termékeinek körét.

1972

Megjelennek az első Folt Ördög termékek a német háztartásokban.

1980

A Folt Ördögök első televíziós reklámja.

1984

Hivatalosan betiltották a foszfátok használatát a mosószerekben. A Dr. Beckmann Foltsó gyorsan népszerűvé vált, mint az egyik leghatékonyabb megoldás a beszürkült textilekre, és a gyenge mosás miatt keletkezett problémákra. Megszületett a Dr. Beckmann márka.
 
  

1985

Európa-szerte piacra kerülnek a Dr. Beckmann Folt Ördögök és a Foltsók.  A márka ma már 80 országban egyet jelent a tisztasággal és frissességgel.

1986

A Folt Ördögök, a Foltsó és a Mosásmentő és később a mosáshoz való előkezelési termékek már a Dr. Beckmann márkanév alatt egyesültek, és saját logót is kaptak.

1995

Az idő tökéletes volt egy újabb forradalmi háztartási takarító termék megjelenéséhez: A Sütőtisztító géllel a Dr. Beckmann egy olyan tisztítószert fejlesztett ki, amely nem tartalmazott aeroszolt, és ezzel a márka még egyszer megmutatta, hogy mindig tud újat mutatni. Napjainkban a Power Felülettisztító mint univerzális takarítószer, a rozsdamentes acél és üvegkerámia lapokon használható felülettisztítók, és a háztartási gép tisztító termékek (pl. mosógép) mutatják meg a Dr. Beckmann termékek sokszínűségét és szakértelmét.

2001

A cég a növekedési lehetőség miatt átköltözött Egelsbachba. A vállalat vezetését az új helyen a két vezérigazgató, Heiner Beckmann és Gerhard Krauss változatlanul, professzionális módon folytatta tovább.

2005

A színvédő kendők megjelenésével a Dr. Beckmann újabb forradalmi újítást mutatott be, immáron a mosás területén: A mottó a “problémamentes mosás elszíneződések nélkül” lett.

2010

A Dr. Beckmann filozófiáját tökéletesen kifejezi az új szlogen: “Ha azt mondjuk, hogy tiszta, akkor az makulátlanul tiszta”.

2011

A Folt Ördögök a 40. évfordulójukat ünneplik. Egész Európából érkeznek a gratulációk.

2015

A Dr. Beckmann már negyedik alkalommal nyeri el a “top márka” díját az élelmiszeripartól. Ez most is a folteltávolításban nyújtott kiemelkedő teljesítményért és szakértelemért járt.

2019

A Folt Ördögök csomagolása teljesen megújul. A nemzetközi újraindulásnak köszönhetően a Dr. Beckmann Folt Ördögök sokkal dinamikusabb, modern külsőt tükröznek.

 

Tudta?

A Dr. Beckmann Folt Ördögök több mint 150 féle foltot képesek eltávolítani – sokkal többet, mint bármelyik másik márka termékei!
Egy póló kimosása 40 alkalommal fele annyi széndioxidot termel, mint ami az előállítása során keletkezett.
A frissen vasalt ruhákat nem szabad rögtön betenni a szekrénybe. A hő és nedvesség hatására ugyanis penészfoltok keletkezhetnek, amelyektől a ruha kellemetlen illatú lesz.

A Dr. Beckmann márka ígérete

A Dr. Beckmann termékek szenvedéllyel készülnek, hogy a legkiválóbb és a leghatékonyabb minőséget nyújtsák az olyan házimunkákhoz, mint a mosás és a takarítás. Termékeink széleskörű kutatás és fejlesztés eredményei, így kiemelkedően hatékonyak és megbízhatóak.

Elköteleződésünk a fenntarthatóság mellett

A fenntarthatóságot társadalmunk és környezetünk felé irányuló felelősségnek tekintjük. Cégünknél egy külön csapat foglalkozik fenntartható termékek fejlesztésével, gyártásával és azok folyamataival.

Tiszteljük a környezetet

Minden döntéshozatalunk során az elsődleges szempont az erőforrások megőrzése és a kedvezőtlen környezeti hatások csökkentése.

Megújuló energiával dolgozunk

A delta pronatura által kiépített, a régióban található egyik legnagyobb napelemes rendszer látja el az egész cég áramellátását.

Elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy csökkentsük a műanyaghulladékok mennyiségét

Termékeink műanyag csomagolását már 100%-ban újrahasznosított háztartási termékek műanyagából készítjük.

Termékeinkben éppen annyi vegyi anyagot használunk amennyivel a mosás és takarítás egyszerre fenntartható és hatékony.